8/9 Smeltkroezen September

Smeltkroezen is een programma avond met korte onderdelen uit verschillende culturele disciplines. Op een avond wordt u meegevoerd van dans naar animatie, van poëzie naar circus, van muziek naar theater. En alles wat er tussen in zit. Het bijzondere is dat alle stukken niet alleen na elkaar te zien zijn, maar op het einde van de avond ook werkelijk samensmelten in 1 korte scene: Smeltkroezen.

Vrijdag 8 september openen we het seizoen met een verse Smeltkroezen. Je kunt zoals altijd hetzelfde recept verwachten: altijd iets anders.
Met deze editie een performance van De Verzamelingen (Bouwjaar ’84). Een volkje dat op Oerol een reis is begonnen en na wat omzwervingen nu om en nabij de Piushaven is beland. Bart Amand komt met z’n vaste kompaan Wouter de Belder een palet aan innemende muzikale composities ten gehore brengen. Lili Kok gaat op de dansvloer haar kunsten laten zien. Martina Gunkel combineert haar circus act met choreografie.
Al met al weer een prettige combinatie van allerlei pluimage.

Kaartjes á €7 (studenten €5) kun je reserveren@bouwjaar84.nl

(Let op: kaartjes tussen 20:00 en 20:15 afhalen. reserveringen van kaartjes zijn alleen contant te voldoen bij de entree//tickets cash only)

Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Smeltkroezen Facebook